Nosaltres
Pati Núñez Associats és un estudi especialitzat en disseny de branding i packaging, amb una llarga experiència en productes d’èxit, des del 1985.
Situats al barri de Gràcia de Barcelona, la nostra estructura és petita i versàtil: sumem els serveis de professionals externs que aporten recursos multidisciplinars.

Les nostres solucions sedueixen perquè són simples, directes, potents i emotives. Sabem anticipar-nos als desitjos del mercat.
Sabem adaptar-nos a les necessitats de cada client i projecte.
Oferim un estil perdurable i sistemes per a mantenir viva la marca.
Cuidem tots els detalls, amb especial atenció a la tipografia i la imatge.

Entenem les marques i els packs com a suports de comunicació amb el consumidor. La clau del nostre mètode consisteix en sel·leccionar els conceptes que defineixen la identitat del producte i a partir d’aquests, traçar una estratègia de marca coherent. Així surgeixen el naming, l’arquitectura del disseny, l’estil gràfic, la forma de l’envàs i les eines comunicatives. Com a resultat, la nostra intervenció ha arribat a triplicar la venda d’un producte i en moltes ocasions ha aconseguit el primer lloc en el ranking de vendes.

Oferim serveis de naming, branding, restyling, disseny de packaging, disseny industrial d’envasos, disseny d’elements PLV i merchandising, campanyes de comunicació, direcció d’art i gestió de la producció.

Entre d’altres premis, hem rebut onze trofeus Laus, el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Premio Nacional de Diseño, atorgat pel Ministeri de Ciència i Innovació.

Sant Agustí 3-5, 4º1º
08012 Barcelona
T 93 415 25 77 F 93 415 02 48
estudi@patinunez.com

RECEPCIÓ DE CURRICULUMS
estudi@patinunez.com

Secretaria i administració
estudi@patinunez.com

Pati Núñez
direcció i disseny
pati@patinunez.com
(No envieu cv a aquesta adreça)