Cool Wood
2011
Una col·lecció de fragàncies d’home, llançada a Mercadona després del gran èxit de mercat de la gamma Monogotas. L’ampolla combina línies corbes i rectes en perfecte equilibri. És una ampolla classica masculina que marques com Hugo Boss, Dolce & Gabbana o Fragonard han utilitzat anteriorment per a presentar els seus perfums.
El fons negre de les etiquetes, un codi molt masculí que també és el color clau de la gamma, està perfilat amb un color diferent per a cada fragància. Els dorsos de les etiquetes estan impreson amb aquests mateixos colors i gràcies a la forma esfèrica de l’ampolla, es produeix un curiòs efecte òptic que projecta el color a través del perfum, oferint un toc d’emoció i a la vegada un codi d’identificació per a cada fragància.
La tipografia Neutra, redissenyada el 2009 per Christian Schwartz a partir dels alfabets originals que en Richard Neutra utilitzava als seus edificis durant els anys ’40, ens brinda un aire sofisticat i coquet. La perfecta geometria de la “o”, que apareix 4 cops al nom Cool Wood, li dóna personalitat expressiva i propera al mon del cinema.