Body Sprays
2008
Aquesta és un nova gamma de "Body Sprays" que hem dissenyat per a RNB Cosméticos, empresa que produeix perfums i cosmètics per a Mercadona.

Anteriorment, hem treballat en productes de gran consum, sobre tot d'alimentació i drogueria, però els directius d'aquests projectes no ens van permetre d'arribar a resultats qualitatius ja que creien que els productes massius requereixen un llenguatge vulgar. Com a consumidora és una idea que m'ofèn, i com a dissenyadora en discrepo. Fa temps que marques com Ikea, Muji, Zara o La Sirena han demostrat al món que es poden oferir productes massius molt bons, impecablement dissenyats i a un preu econòmic. I no només és possible, és la mateixa clau del seu èxit.
Per això m'alegro de treballar amb RNB, perquè tenen molt clara aquesta estratègia. Personalment també em meravella que, en l'era del branding, els consumidors triïn un producte sense marca.

En aquest cas, es tractava de dissenyar ampolla, tap i etiquetatge per a una gamma d'aigües perfumades, adreçada a tot tipus de públic. Hi havia certes limitacions tècniques, com ara la base de l'ampolla que calia fos cilíndrica. Vam demanar la col.laboració de Toni Pallejà, de Por Cuatro, per solucionar el disseny industrial de l'envàs. Toni proposà aquest disseny, on el cercle de la base evoluciona fins a la forma quadrada del tap. Les ampolles són de polipropilè natural, el color el donen les fragàncies. La gràfica s'aplica sobre etiquetes translúcides, impreses amb degradat de color.

Les aromes són fresques i lleugeres, aigua perfumada per al cos, per tant un producte més d'estiu que no pas d'hivern. Llançades el novembre, fins i tot a l'hivern es venen bé, la qual cosa confirma l'efectivitat del disseny també en els lineals de supermercat. I és que a qui no el tempten dos-cents mililitres de bona aroma, elegantment envasats, per tan sols dos euros i mig?