Eight & Bob
2009
Disseny de packaging de fragància masculina. El nostre client ens va entregar una història sobre aquesta fragància i ens va demanar que la posèssim dins del pack.
El concepte que vam triar per a desenvolupar el disseny va ser "una fragància amb història". Com que les històries solen trobar-se als llibres, el packaging d'aquest perfum és un llibre amb funda. Les primeres pàgines reprodueixen la història en dos idiomes.
En acabar el text les següents pàgines estan foradades amb la forma de l'ampolla, un vidre quadrat i pla amb tap metàl.lic negre, que encaixa dins del troquell del llibre i també amb el concepte de la fragància. Aquesta capsa-llibre pot ser reutilitzada per a amagar petits secrets.
L’història d’Eight & Bob conta que JFK va conèixer al creador d’aquesta fragància, Albert Fouquet, durant l’estiu del 1937 a la Riviera Francesa. Es va enamorar del seu aroma i poc després en Fouquet li va enviar vuit ampolles per a ell i els seus amics, més una altra pel seu germà Bob, d’aquí el títol de fragància.
Per a comunicar el llançament d’aquest perfum, vam fotografiar l’ampolla sobre una pila de llibres que vam escollir per a expresar dades de la seva història i la seva època. Es va publicar amb els slogans “una fragància amb història” i “la fragància que va enamorar a JFK”.
Després vam realitzar una sèrie de fotografies de l’ampolla i la capsa-llibre.