Monogotas
2009
Col.lecció de fragàncies per a adolescents, basada en aromes de fruites postres, de venda exclusiva a Mercadona.

El briefing dels nostres clients, RNB Cosméticos, deia: "En aquesta edat, el perfum ideal és una aroma que combini la seducció amb la innocència, com l'olor de la fruita preferida, d'unes postres exquisides o de la roba neta, olors molt dolces que evoquen encara la infantesa".
Vam agafar les paraules "innocència i seducció" com a conceptes clau per al desenvolupament del projecte. Vam triar una ampolla de vidre estàndard que recorda els clàssics flascons de farmàcia. És un exercici similar al de CK One, que utilitza una ampolla "retro" de xarop per a un perfum, una forma fàcilment identificable i no sofisticada que encaixa amb el llenguatge adolescent.

Les etiquetes estan impreses sobre material adhesiu transparent.
El fons blanc mat reprodueix en la seva base una blonda (innocència, postres, roba neta). Les lletres corresponents a l'aroma són transparents, i permeten la visió de la fragància acolorida. El logotip "Monogotas" està imprès en stamping "mirall" (seducció), fent joc amb l'alt tap d'alumini brillant.

La tipografia també està composta amb frescor desimboltura adolescent: una Helvètica Black trosseja les paraules per elevar el to de la locució, convertint el text en una exclamació.

Tot i que el producte va adreçat als adolescents, les fragàncies estan tan ben construïdes que seduiran a dones de totes les edats. Novament, RNB ofereix en els lineals de Mercadona un producte molt qualitatiu a un preu més que assequible, tota una temptació.