Monogotas Locions Corporals i Bàlsams Labials
2011
L’èxit de mercat de la gamma de fragàncies Monogotas va superar totes les expectatives. Poc després del seu llançament ja ocupàven els 4 primers llocs al ranking de vendes de Mercadona i encara els mantenen. També són les fragàncies més venudes d’aquest país, per això diverses marques de gran consum i de la distribució han tret productes similars.És normal que Mercadona volguès ampliar la família Monogotas i el nostre client, RNB Cosméticos, ens va encarregar el disseny de les locions corporals i els bàlsams labials.

Per a les locions vam escollir una ampolla standard de formes i tacte suaus, seguint el concepte d’innocència que ens va guiar el disseny de les fragàncies.La gamma Monogotas es basa en aromes comestibles, de fruïtes i postres, i l’etiqueta de les locions tenia un tamany superior, hi havia prou espai per a introduir el factor “apetitós” amb una fotografia, com si fòs un iogur o un refresc. Les etiquetes segueixen la mateixa estructura i gamma cromàtica de les fragàncies, però mostren una foto apetitosa de l’ingredient.

Amb els bàlsams labials no vam tenir tantes facilitats. Els costos eren molt ajustats i l’envàs molt petit, no vam poder utilitzar fotografies ni stamping platejat al logotip, però el posicionament de Monogotas és ara tant fort que les vendes han anat molt be.

Mercadona també comercialitza una línia de gels de bany Monogotas, fabricada per un altre proveïdor que no va saber captar el concepte de la marca, ni tan sols va ser capaç de copiar l’etiqueta correctament: el logotip és un altre, la composició desangelada, l’ampolla no té cap mena d’encant, ni innocència ni seducció. Nosaltres no tenim res a veure amb aquest producte.