Turó d'en Mota 1999
Caves Recaredo ens va encarregar el disseny d'aquest gran cava de 10 anys de criança. Encara que el seu mètode és tradicional, aquest producte és una novetat al nostre país, per això ens proposaren d'utilitzar una etiqueta petita, amb poca informació, un aspecte modern i diferent.

"Turó d'en Mota" representa l'elegància de la senzillesa: una única vinya, una sola varietat, una anyada i una producció de només 2973 ampolles.
El gran valor diferencial d'aquest cava està en el tractament de la vinya, amb una actitud d'observació de la natura més que d'intervenció. Vam escollir el concepte "intervenció mínima" com a fil conductor de tot el projecte de disseny.

Així, a l'etiqueta principal només hi apareix el logotip i a més sense cap mena de tinta: la tipografia està encunyada amb làser, és a dir, foradada i gravada en paper de cotó color cru.
No hem afegit ornaments ni cap dels símbols usuals del luxe -ors, plates, cintes, relleus, filetatges, etc. Hem preferit el llenguatge de la sobrietat, perquè creiem en la seducció de les coses que no intenten seduir, i perquè creiem que els millors productes no necessiten ostentar.

Per a la capsa hem triat una fusta crua, gravada també amb làser, amb una forma neta i senzilla que no requereix ferratges.