Aloers
2011
S’anomenava “aloers” als agricultors de l’Edat Mitjana que eren propietaris de les terres que cultivàven.
Aquest vi no procedeix només de vinyes pròpies, també d’una agricultura ecològica i biodinàmica. La biodinàmica es diferencia d’altres tipus d’agricultura en l’ús de preparats vegetals i minerals com additius de compost, així com la utilització d’un calendari basat en la posició de la lluna i els astres per a totes les actuacions a la vinya, aconseguint la millor sinèrgia amb la natura.
La il·lustració de l’etiqueta, realitzada en aquarel·la per Kike Segurola, suggereix la terra i amb seus tons, la personalitat càlida i vital d’aquest vi.La tipografia Escrow és la font que vam escollir per tots els productes d’aquest celler i la que composa el logotip d’Aloers amb la seva data. Combinada amb la font Akkurat per a la resta de textos, comunica el caràcter qualitatiu i honest del vi.

Aloers és de Celler Credo, de Recaredo, especialistes en cava i viticultura i virtuosos de la vinificació, que realitzen a la manera antiga artesana però utilitzant les tècniques més avançades i naturals. Aquest és el primer vi del Penedés que ostenta el segell Demeter d’agricultura biodinàmica.