Pingus
2011
Restyling de Pingus, un vi de la Ribera del Duero que és objecte de culte, un dels vins més buscats, desitjats, envejats i ambicionats del planeta. L’etiqueta anterior no comunicava els conceptes principals d’aquest vi singular: potent i elegant, així el defineix el seu autor, Peter Sisseck. I aquestes van ser les paraules que van guiar el nostre procès de redisseny.
A petició d’en Peter, vam conservar els paràmetres de identitat de Pingus, és a dir el color blau fosc i el símbol rodó.
Però vam donar potència a Pingus, amb un logotip de més pes, amb una tipografia sòlida i composició compacta. La marca es reforça en situar-se per sobre del símbol, que redueix el seu tamany. Tots els textes formen una única estructura, que comunica força i organització.
I li vam donar també elegància, augmentant l’espai blanc al voltant de la marca, ampliant el tamany de l’etiqueta i utilitzant un paper de cotó natural i acabats qualitatius.
Un treball de precisió més que de creativitat, es tractava de donar el pes i la posició justa a cada element, per a aconseguir la mateixa complexitat, força i qualitat del vi.
Posteriorment vam adaptar el nou disseny de Pingus a les etiquetes de Flor de Pingus, el segon vi de Peter Sisseck.